0%

Disney is een wereldberoemd merk dat bekend staat om allerlei iconische personages en sprookjesachtige verhalen die iedereen kent. Sinds kort kun je iets van de magie van Disney in huis of je (balkon)tuin halen in de vorm van een reeks betoverend mooie producten. Met onder meer bloempotten met personages als Mickey en Minnie en Lilo & Stitch, biedt Disney de kans om een beetje toverkracht toe te voegen aan elke ruimte in huis. Meer daarover en enkele andere Disney producten lees je in deze blog.

Warmte en nostalgie

Wie is er niet opgegroeid met Disney? Misschien ben je, nu je volwassen bent, zelfs nog steeds fan van de Disney films of ga je ook nu nog regelmatig naar Disneyland Parijs. Hoe dan ook, personages als Mickey Mouse, Winnie the Pooh en Bambi geven iedereen gegarandeerd een warm en nostalgisch gevoel.

Disney bloempotten voor in huis

Je kunt dat warme en nostalgische gevoel nu ook in huis halen in de vorm van bloempotten met een Disney figuur erop. Het unieke ontwerp van elke Disney bloempot is helemaal van deze tijd en – zoals gezegd – een leuke toevoeging aan elke ruimte in je huis: zet bijvoorbeeld eens een pot in de woonkamer, de slaapkamer of de keuken. De potten zijn gemaakt van geglazuurd aardewerk. Geglazuurd aardewerk heeft een de volgende voordelen: 

  • Het glazuur zorgt voor een afsluitende laag om een pot, waardoor deze minder vatbaar is voor bacteriën en schimmels;
  • Het glazuur maakt dat een pot waterdicht is en een plant die erin staat minder snel uitdroogt;
  • Het glazuur beschermt een pot tegen invloeden van buitenaf die voor beschadigingen kunnen zorgen (als langdurige zonlicht);
  • Het glazuur maakt een pot gladder, waardoor vuil er zich minder snel aan zal hechten;
  • Het glazuur zorgt ervoor dat een pot gemakkelijk schoon te maken is (met water en zeep).

Let op: de potten zijn alleen voor binnengebruik en dus niet geschikt voor buitengebruik.

De Disney bloempotten zijn ook leuk om aan je kind(eren) te geven. Ze zijn er in allerlei prints in verschillende kleuren, dus er is zeker iets voor zowel jongens als meisjes. Plaats er een kamerplant in en je hebt meteen een leuke manier om je kind(eren) kennis te laten maken met groen.

Je leert je kind(eren) zo namelijk van planten te houden en ze goed te verzorgen. Behalve bloempotten, kun je bij Warentuin ook kinder (tuin)handschoenen, kinder tuingereedschap en tuinbeelden van Disney kopen.

Disney bloempotten

Disney (tuin)handschoenen

Als er wordt gewerkt met planten, is het altijd verstandig en handig om ervoor te zorgen dat de handen van je kind(eren) te beschermen. De Disney tuin handschoenen zijn ideaal voor kinderen. Met de handschoenen aan kan ieder kind namelijk veilig en beschermd meehelpen bij 'groene' werkzaamheden in huis en tuin.

Disney tuingereedschap voor kinderen

Het Disney kinder tuingereedschap is speciaal ontworpen voor de kleine handen van kinderen. Met behulp van dit gereedschap kun je ook jouw kind(eren) op een veilige en leuke manier om kinderen te bij het werken in de tuin betrekken. Van schattige harkjes, leuke tuinschepjes tot kleurrijke gieters, ons assortiment biedt de leukste producten voor toekomstige tuinierders. Laat je kind(eren) de kans krijgen groene vingers te  ontwikkelen terwijl ze samen met Disney hun eigen tuinavonturen beleven.

Disney (tuin)beelden

De Disney tuin beelden van Mickey Mouse, Minnie Mouse en Bambi kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. De beelden zijn gemaakt van polyresin. Polyresin bestaat uit gemalen steen vermengd met vloeibaar kunsthars. Polyresin is sterk, duurzaam, onderhoudsvriendelijk, regen- en vorstbestendig.

Wel is het slim om de beelden met polyspray in te spuiten, zodat het een extra beschermlaag krijgt. Daarnaast is het verstandig om de beelden in de wintermaanden binnenshuis neer te zetten of op te bergen in bijvoorbeeld een kussenbox. Op die manier blijven ze langer mooi en gaan ze langer mee.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over de Disney huis- en tuinproducten? Stuur me dan een mailtje via: anne@warentuin.nl. Heb je vragen over het plaatsen van een bestelling van bijvoorbeeld een van de bloempotten? Neem contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice